De witgoed reparatie specialist van Brabant!

Witgoed reparatie Breda

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw reparatie!
  Witgoed reparatie Breda nodig?

  Bent u op zoek naar een witgoed reparatie Breda? Bent u op zoek naar een witgoed specialist die graag de handen uit de mouwen steekt voor uw witgoed apparaat? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Van Dijk TD in Breda. Wij hebben jarenlange ervaring en onze prijzen zijn transparant; vele klanten weten ons inmiddels te vinden. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als uw wasmachine niet meer naar behoren werkt, uw droger niet meer functioneert en uw vaatwasser uw vaat niet meer schoon krijgt. Het kan ook gebeuren dat u verschillende storingen heeft tijdens een programma van een witgoed apparaat. Door contact op te nemen met Van Dijk TD kunt u al heel snel uw was weer laten draaien, uw kleding weer laten drogen en uw vaat weer netjes en schoon uit de vaatwassen halen. Van Dijk TD werkt uitsluitend met originele producten. Hierdoor krijgt u de juiste garantie op de werkzaamheden van onze witgoed specialist. Om een afspraak te maken voor een witgoed reparatie Breda bent u bij Van Dijk TD aan het juiste adres.

  Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
  AEG, ASKO, ATAG, Beko, Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

  Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

  Witgoed reparatie Breda: onze werkwijze

  Direct een specialist nodig voor uw witgoed reparatie Breda? Van Dijk TD biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het onderzoeken en repareren van diverse witgoed apparaten. Denkt u aan een droger, een wasmachine, een koelkast, een vriezer en een vaatwasser. Wij repareren verschillende merken witgoed apparaten waardoor wij de beste garantie kunnen bieden. AEG, ASKO, ATAG, Beko, Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi en Whirlpool zijn de merken waar wij het meeste mee werken. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct. Wij gaan met u bekijken hoe wij u op de juiste manier kunnen helpen voor een witgoed reparatie Breda. Na het inplannen van een onderzoek komen wij graag bij u langs om uw witgoed apparaat te onderzoeken. Aan de hand van onze bevindingen maken wij een kostenplaatje waarna u zelf kunt bepalen of u uw witgoed apparaat wilt laten repareren. U kunt ook alleen voor het onderzoek betalen. De keuze is aan u. Na afloop van onze afspraak geven wij u graag advies om defecten te voorkomen in de toekomst. Wij zijn transparant over de kosten voor het onderzoeken en repareren van witgoedapparatuur. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Wij hanteren betaalbare tarieven.

  Witgoed reparatie Breda met garantie!

  Wilt u meer weten over onze diensten en de mogelijkheden voor een witgoed reparatie Breda? U kunt eens een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag telefonisch te woord.

  Dit zijn de zekerheden van Van Dijk TD:

  ✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
  ✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
  ✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
  ✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
  ✅ Wij komen snel!
  ✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
  ✅ Bieden betaalbare tarieven!
  ✅ Zijn transparant over de tarieven.

  Waarom kiezen voor Van Dijk TD?

  Onze zekerheden!

  We zijn snel!

  Bieden eerlijke tarieven!

  Wij bieden garantie!

  Wij repareren bijna alles!

  Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
  Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

  Stuur ons een appje!

  × Stuur ons een Whatsappje!