Witgoed reparatie Breda

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw reparatie!
  Witgoed reparatie Breda nodig?

  Bent u op zoek naar een witgoed reparatie Breda specialist in de omgeving van Breda? Bent u op zoek naar een witgoed specialist waar u van op aan kunt? U bent van harte welkom bij Van Dijk TD uit Breda. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en draaien wij onze hand er niet voor om om uw witgoed apparaat deskundig te onderzoeken en te repareren. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het vervelend is als uw wasmachine, droger of koelkast niet meer naar behoren functioneert. Via onze website kunt u direct contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Daarnaast kunt u ons bellen of een appje sturen zodat wij direct weten wat er aan de hand is. Bent u benieuwd wat wij voor uw witgoed reparatie Breda kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

  Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
  AEG, ASKO, ATAG, Beko, Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

  Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

  

  Witgoed reparatie Breda: onze werkwijze

  Witgoed reparatie Breda nodig? Van Dijk TD heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd. Vele klanten weten ons te vinden en maken gebruik van onze diensten. Van Dijk TD kan bijna alle apparaten van de volgende merken repareren: AEG, Ariston, ASKO, ATAG, Bauknecht, Bosch, Electronics, ETNA, Indesit, LG, Miele, Pelgrim, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Staat uw merk er niet tussen dan kunt u het altijd even navragen. Van Dijk TD is dé specialist van Breda en in de nabije omgeving. De monteurs van Van Dijk TD werken alleen met nieuwe onderdelen. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste kwaliteit. Voordat wij starten met het repareren van witgoed apparaten onderzoeken wij eerst wat de oorzaak is. Aan de hand van onze bevindingen vertellen wij u wat de kosten zijn. U kunt op deze manier zelf beslissen of u uw witgoed apparaat wilt laten maken. Daarnaast komt u nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan. Van Dijk TD biedt altijd drie maanden garantie aan op alle uitgevoerde reparaties. Na een witgoed reparatie Breda geven wij u graag professioneel advies waarmee u defecten en storingen kunt voorkomen.

  Witgoed reparatie Breda met garantie!

  Wilt u meer weten over een witgoed reparatie Breda? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden voor de reparatie van witgoed. U kunt ons bereiken via een belletje, appje of via onze website. Wij zorgen ervoor dat wij u op korte termijn kunnen helpen. 

  Dit zijn de zekerheden van Van Dijk TD:

  ✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
  ✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
  ✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
  ✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
  ✅ Wij komen snel!
  ✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
  ✅ Bieden betaalbare tarieven!
  ✅ Zijn transparant over de tarieven.

  Waarom kiezen voor Van Dijk TD?

  Onze zekerheden!

  We zijn snel!

  Bieden eerlijke tarieven!

  Wij bieden garantie!

  Wij repareren bijna alles!

  Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
  Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

  Stuur ons een appje!

  × Stuur ons een Whatsappje!