Witgoed reparatie Brabant

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw reparatie!
Witgoed reparatie Brabant nodig?

Heeft u een witgoed reparatie Brabant nodig? Is er een apparaat kapot in huis? Heeft u een defect aan uw keukenapparatuur of wasmachine? Dan is Van Dijk TD uit Breda de specialist die uw kapotte apparaat kan repareren. Van Dijk TD is dé specialist witgoed reparatie Brabant. Wij hebben jarenlange ervaring in witgoed reparaties en wij kunnen vrijwel alle apparaten repareren. Wij bieden een totaaloplossing voor wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten, ovens en vriezers. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als uw wasmachine of koelkast het niet meer doet want u kunt eigenlijk geen dag zonder. Daarom zullen wij er alles aan doen om u snel van dienst te zijn. Wij kunnen bijna alle apparaten van de volgende merken repareren: AEG, Ariston, ASKO, Bauknecht, Bosch, Electronics, ETNA, Indesit, LG, Miele, Pelgrim, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Staat uw merk er niet tussen, aarzel niet want u kunt ons altijd bellen. Zodra u een storing of defect merkt dan meldt u dit bij Van Dijk TD voor al uw witgoed reparatie Brabant, dat kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wij komen snel!

Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
AEG, ASKO, ATAG, Beko, Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

Betaalbare tarieven voor uw witgoed reparatie Brabant

Op zoek naar een specialist voor uw witgoed reparatie Brabant? Als u bij ons een storing meldt dan maken wij een afspraak wanneer de monteur bij u langs kan komen. De monteur onderzoekt uw apparaat en vertelt wat hij heeft geconstateerd en hoe hij dit denkt op te kunnen lossen. Hij geeft u ook een prijsopgave en u besluit of dat u de reparatie uit wilt laten voeren. Wij bieden betaalbare tarieven en zijn daar transparant over. Als u de reparatie niet uit wilt laten voeren dan betaalt u de onderzoekskosten. Als u besluit dat de monteur uw apparaat mag repareren dan gaat hij graag voor u aan de slag. Al onze monteurs hebben ruime ervaring met witgoed reparatie Brabant. U kunt betalen door te pinnen of door contant af te rekenen.

Garantie bij witgoed reparatie Brabant

De monteurs van Van Dijk TD repareren alleen met nieuwe onderdelen en u krijgt drie maanden garantie op de reparaties die wij hebben uitgevoerd. Als dezelfde storing met dezelfde klacht binnen deze periode terugkeert dan lossen we dit gratis op. Als blijkt dat de klacht een andere oorzaak heeft dan kunt u opnieuw beslissen om een witgoed reparatie Brabant uit te laten voeren. Als onze monteur langskomt dan krijgt u van hem ook advies om defecten te voorkomen. Heeft u direct hulp nodig? U kunt een appje sturen naar 06-22178559 en wij plannen direct uw reparatie in.

Dit zijn de zekerheden van Van Dijk TD:

✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
✅ Wij komen snel!
✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
✅ Bieden betaalbare tarieven!
✅ Zijn transparant over de tarieven.

Waarom kiezen voor Van Dijk TD?

Onze zekerheden!

We zijn snel!

Bieden eerlijke tarieven!

Wij bieden garantie!

Wij repareren bijna alles!

Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

Stuur ons een appje!

× Stuur ons een Whatsappje!