Witgoed monteur Breda

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw reparatie!
  Witgoed monteur Breda nodig?

  Op zoek naar een witgoed monteur Breda? Is er een apparaat kapot in uw huis? Weiger uw keukenapparatuur of uw wasmachine dienst en heeft u een witgoed monteur Breda nodig? Dan is Van Dijk TD uit Breda dé specialist die uw kapotte apparaat kan repareren. U kunt uw wasmachine of koelkast geen dag missen en daarom heeft u een ervaren witgoed monteur Breda nodig. Wij hebben jarenlange ervaring in witgoed reparaties en wij kunnen vrijwel alle apparaten repareren. Wij bieden een totaaloplossing voor wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten, oven en vriezers. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als uw apparaat dienst weigert en daarom zullen wij er alles aan doen om u snel te helpen. Wij kunnen vrijwel alle apparaten van de volgende merken repareren: AEG, Ariston, ASKO, ATAG, Bauknecht, Bosch, Electronics, ETNA, Indesit, LG, Miele, Pelgrim, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Staat uw merk er niet tussen dan kunt u ons altijd bellen. Zodra u een storing of defect merkt dan meldt u dit direct bij ons. Omschrijf de klacht zo goed mogelijk zodat de monteur een inschatting kan maken van de reparatiewerkzaamheden. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken. Wij komen snel!

  Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
  AEG, ASKO, ATAG, Beko, Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

  Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

  Betaalbare tarieven voor witgoed monteur Breda

  Een witgoed monteur Breda nodig? Als u bij ons een storing meldt dan maken wij een afspraak wanneer de witgoed monteur Breda bij u langs kan komen. De monteur onderzoekt de wasmachine en vertelt u wat zijn bevindingen zijn en hoe hij denkt dit op te kunnen lossen. Hij geeft u ook een prijsopgave en u besluit of dat u de reparatie uit wilt laten voeren. Wij bieden betaalbare tarieven en zijn daar transparant over. Als u de reparatie niet uit wilt laten voeren dan betaalt u de onderzoekskosten. Als u besluit om uw wasmachine te laten repareren dan gaat onze monteur graag voor u aan de slag. Al onze monteurs hebben ruime ervaring met witgoed reparaties. U kunt betalen door te pinnen of contant af te rekenen.

  Garantie op reparaties van uw witgoed monteur Breda

  Wij repareren alleen met nieuwe onderdelen en u krijgt drie maanden garantie op de reparatie die wij hebben uitgevoerd. Als dezelfde storing met dezelfde klacht binnen deze periode terugkeert dan lossen we dat gratis op. Als blijkt dat de klacht een andere oorzaak heeft dan kunt u opnieuw beslissen om een reparatie uit te laten voeren. Als onze witgoed monteur Breda langskomt dan krijg u van hem ook advies om defecten te voorkomen. Heeft u direct hulp nodig? Bel ons of stuur een appje naar 06-22178559 en wij plannen direct uw reparatie in.

  Dit zijn de zekerheden van Van Dijk TD:

  ✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
  ✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
  ✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
  ✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
  ✅ Wij komen snel!
  ✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
  ✅ Bieden betaalbare tarieven!
  ✅ Zijn transparant over de tarieven.

  Waarom kiezen voor Van Dijk TD?

  Onze zekerheden!

  We zijn snel!

  Bieden eerlijke tarieven!

  Wij bieden garantie!

  Wij repareren bijna alles!

  Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
  Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

  Stuur ons een appje!

  × Stuur ons een Whatsappje!