De witgoed reparatie specialist van Brabant!
Hulp nodig? Bel ons! +31 (0) 6 22178559

Witgoed huren

Altijd een werkend product voor een vast bedrag per maand

Witgoed huren

Onderstaand zie je de producten die je kunt huren. Momenteel bieden we alleen de optie voor wasmachine’s en drogers aan. Binnenkort komt ook de optie voor het huren van airco’s. Kijk voor meer informatie in de FAQ of neem contact op.

Lease Bosch Wasmachine - Witgoed huren breda
Bosch wasmachine

SpeedPerfect, tot 65% sneller

Met deze Bosch wasmachine verwijder je gericht de vier meest voorkomende vlekken; boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. Graag snel een was draaien? gebruik dan de SpeedPerfect functie die tot 65% sneller wast.

Lease AEG Wasmachine - Witgoed huren breda
AEG wasmachine

ProSense, optimaal waterniveau

Deze wasmachine beschikt over een toerental van 1600 per minuut. Hierdoor komt je wasgoed nog droger uit je wasmachine. Via de ProSense wordt wasgoed gewogen voor het optimale waterniveau, tijd en het beste resultaat. 

Lease Bosch Droger - Witgoed huren breda
Bosch droger

Serie 6, SenstiveDrying

Met deze Bosch warmtepompdroger wordt je wasgoed op een zachte en milde manier gedroogd dankzij het SenstiveDrying programma. Het resultaat is dus zacht, maar ook zonder kreuken. Voorzien van AutoDry en ActiveAir.

Lease AEG Droger - Witgoed huren breda
AEG droger

Drogen op lage temperatuur

De wasmachine heeft een vulgewicht van 7 kg en is met A++ energiezuinig. Door de SensiDry technologie kun veilig al je kleding drogen op een lage temperatuur, zo wordt je kleding nooit blootgesteld aan onnodige hitte en blijft je kleding aanvoelen als nieuw.

Witgoed huren en maandelijks betalen?

Abbonement afsluiten

Vul hieronder je gegevens en de gewenste keuze in. Van Dijk TD neemt vervolgens contact met u op. 

× Stuur een appje!