De witgoed reparatie specialist van Brabant!
Hulp nodig? Bel ons! +31 (0) 6 22178559

Wasmachine reparatie

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw wasmachine reparatie!

De specialist voor wasmachine reparatie

Wat repareren wij?

Koelkast reparatie

Koelkast reparatie

Van Dijk TD is de specialist voor koelkast reparatie in de regio Breda.

Vaatwasser reparatie

Vaatwasser reparatie

Van Dijk TD is de specialist voor vaatwasser reparatie in de regio Breda.

Wasmachine en droger reparatie

Wasmachine en droger reparatie

Van Dijk TD is de specialist voor wasmachine en droger reparatie in de regio Breda.

Wasmachine reparatie nodig?

Bent u op zoek naar een wasmachine reparatie? Bent u op zoek naar een witgoed specialist die binnen zeer korte tijd bij u op de stoep staat? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Van Dijk TD. Van Dijk TD biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het onderzoeken en repareren van witgoed apparaten. Door de jaren heen hebben wij onze diensten steeds verder uit kunnen breiden waardoor u tegenwoordig met bijna alle soorten wasmachine merken bij ons terecht kunt. Bent u in het bezit van één van deze wasmachines? AEG, ASKO, ATAG, Beko, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool dan komen wij graag uw wasmachine onderzoeken en repareren. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct! Voor een wasmachine reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
AEG, ASKO, ATAG, Beko, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

Wasmachine reparatie: snel opgelost!

Op zoek naar een specialist voor uw wasmachine reparatie? Van Dijk TD is een begrip in Breda en ver daarbuiten. Door onze snelle communicatie en duidelijke afspraken kunnen wij snel bij onze klanten op de stoep staan. Heeft u problemen met een witgoed apparaat? U kunt ons direct een WhatsAppje sturen en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in. Van Dijk TD biedt een totaaloplossing voor kapotte apparaten! Zo repareren wij naast wasmachines ook uw vaatwasser, wasdroger, koelkast, oven en vriezer. Wij zijn dé witgoed reparatie specialist van Brabant! Van Dijk TD werkt ook alleen met nieuwe onderdelen. Hierdoor kunnen wij u de juiste garantie geven voor onze uitgevoerde reparaties. Van Dijk TD biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het onderhouden, onderzoeken en repareren van witgoed apparaten. Nadat wij uw witgoed gerepareerd hebben, geven wij u graag advies om vervolg defecten te voorkomen.

Wasmachine reparatie met garantie!

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan met een wasmachine reparatie? Nadat u ons een WhatsApp of een belletje geeft komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Aan de hand van ons onderzoek vertellen wij u onze bevindingen en wat de kosten zijn voor de reparatie van uw witgoed apparaat. Op deze manier komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan en weet u precies wat de kosten zijn voor het onderzoek én de reparatie. Het is aan u of u de reparatie uit wilt laten voeren.

Als u besluit het alleen te houden bij een onderzoek dan betaalt u alleen de onderzoekskosten. Van Dijk TD staat bekend om zijn transparante tarieven en duidelijke afspraken. Onze diensten zijn betaalbaar en wij komen snel bij u langs.

Dit zijn de zekerheden van Van Dijk TD:

✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
✅ Wij komen snel!
✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
✅ Bieden betaalbare tarieven!
✅ Zijn transparant over de tarieven.

Wasmachine reparatie Breda - met garantie
Waarom kiezen voor Van Dijk TD?

Onze zekerheden!

We zijn snel!

Bieden eerlijke tarieven!

Wij bieden garantie!

Wij repareren bijna alles!

Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
whatsapp
Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

Stuur ons een appje!

× Stuur een appje!