De witgoed reparatie specialist van Brabant!

Wasmachine reparatie Oosterhout

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw reparatie!
  Wasmachine reparatie Oosterhout nodig?

  Vertoont uw wasmachine rare kuren? Werkt u wasmachine niet meer naar behoren of geeft uw wasmachine keer op keer een storing aan? Voor een wasmachine reparatie Oosterhout bent u bij Van Dijk TD aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als uw wasmachine niet naar behoren werkt; uw was blijft zich maar opstapelen. Door contact op te nemen met een wasmachine specialist kunt u binnen  korte tijd uw was wegwerken. Als u op zoek bent naar een wasmachine reparatie Oosterhout bent u bij Van Dijk TD aan het juiste adres. Wij bieden u graag onder jarenlange ervaring aan met witgoed reparatie. Wij zijn dé witgoed reparatie specialist van Brabant! Van Dijk TD biedt een totaaloplossing voor alle kapotte apparaten in uw huis! Zo repareren wij naast wasmachines ook uw vaatwasser, wasdroger, koelkast, oven en vriezer.

  Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
  AEG, ASKO, ATAG, Beko, Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

  Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

  Wasmachine reparatie Oosterhout: snel opgelost!

  Van Dijk TD biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het onderhouden, onderzoeken en repareren van witgoed apparaten. Wij repareren uitsluitend met nieuwe onderdelen waardoor u verzekerd bent van de juiste garantie en de juiste materialen. Na de reparatie van uw witgoed apparaat geven wij u graag advies om vervolg defecten te voorkomen. Van Dijk TD repareert (bijna) alle apparaten van de volgende merken: AEG, ASKO, ATAG, Beko, Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct! 

  Wasmachine reparatie Oosterhout met garantie!

  U kunt direct via een WhatsApp een berichtje naar ons sturen voor een wasmachine reparatie Oosterhout. Ook zijn wij uiteraard telefonisch te bereiken. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in. Tijdens ons bezoek onderzoeken wij het probleem en vertellen wij u duidelijk wat onze bevindingen zijn. Wij maken voor u een duidelijke prijsopgave zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn voor de reparatie van uw wasmachine. Het is aan u of u het nodig vindt om uw wasmachine te laten maken. Als u besluit het alleen te houden bij een onderzoek dan betaalt u alleen de onderzoekskosten. Wij bieden onze diensten voor betaalbare tarieven aan. Doordat wij u van te voren laten weten wat de kosten zijn komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Is het onderzoek afgerond en wilt u de reparatie uit laten voeren? Dan betaalt u achteraf alle kosten. U kunt bij ons pinnen of contant afrekenen. Van Dijk TD is transparant met de tarieven voor wasmachine reparatie Oosterhout.

  Dit zijn de zekerheden van Van Dijk TD:

  ✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
  ✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
  ✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
  ✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
  ✅ Wij komen snel!
  ✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
  ✅ Bieden betaalbare tarieven!
  ✅ Zijn transparant over de tarieven.

  Waarom kiezen voor Van Dijk TD?

  Onze zekerheden!

  We zijn snel!

  Bieden eerlijke tarieven!

  Wij bieden garantie!

  Wij repareren bijna alles!

  Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
  Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

  Stuur ons een appje!

  × Stuur ons een Whatsappje!