Wasmachine reparatie Oosterhout

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw reparatie!
  Wasmachine reparatie Oosterhout nodig?

  Op zoek naar wasmachine reparatie Oosterhout? Uw wasmachine is kapot gegaan terwijl er net een berg wasgoed gewassen moet worden. Dat komt wel erg ongelegen en u heeft daarom snel een deskundige monteur nodig. Dan bent u bij Van Dijk TD uit Breda aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in wasmachine reparatie Oosterhout. Met onze jarenlange ervaring in witgoed reparaties kunnen wij vrijwel alle apparaten repareren. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als uw wasmachine dienst weigert en daarom zullen wij er alles aan doen om u snel van dienst te zijn. Wij kunnen vrijwel alle apparaten van de volgende merken repareren: AEG, Ariston, ASKO, ATAG, Bauknecht, Bosch, Electronics, ETNA, Indesit, LG, Miele, Pelgrim, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Staat uw merk er niet tussen dan kunt u ons altijd bellen. Zodra u een storing of een defect merkt dan meldt u dit direct bij ons. Omschrijf de klacht zo goed mogelijk zodat de monteur een inschatting kan maken van de wasmachine reparatie Oosterhout. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken. Wij komen snel!

  Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
  AEG, ASKO, ATAG, Beko, Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

  Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

  Wasmachine reparatie Oosterhout: snel opgelost!

  Op zoek naar wasmachine reparatie Oosterhout? Als u bij ons een storing meldt dan maken wij een afspraak wanneer de monteur bij u langs kan komen. De monteur onderzoekt de wasmachine en vertelt u wat zijn conclusie is en hoe hij dit denkt op te kunnen lossen. Hij geeft u ook een prijsopgave en u besluit of dat u de reparatie uit wilt laten voeren. Wij bieden betaalbare tarieven en zijn daar transparant over. Als u besluit de wasmachine reparatie Oosterhout uit te laten voeren dan gaat hij graag voor u aan de slag. Al onze monteurs hebben ruime ervaring met reparaties van allerlei apparatuur. U kunt bij ons betalen door te pinnen of contant af te rekenen.

  Wasmachine reparatie Oosterhout met garantie!

  Wij repareren alleen met nieuwe onderdelen en krijgt drie maanden garantie op de reparatie die wij hebben uitgevoerd. Als dezelfde storing met dezelfde klacht binnen deze periode terugkeert dan lossen we dat gratis op. Als blijkt dat de klacht een andere oorzaak heeft dan kunt u opnieuw beslissen om een wasmachine reparatie Oosterhout te laten uitvoeren. Als onze monteur langskomt dan krijgt u van hem ook advies om defecten te voorkomen. Heeft u direct hulp nodig? U kunt een appje sturen naar 06-22178559 en wij plannen direct uw reparatie in. Wij repareren alle soorten en merken witgoed zoals wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten, ovens en vriezers. Heeft u hulp nodig met een apparaat? Bel ons en wij plannen direct uw reparatie in!

  Dit zijn de zekerheden van Van Dijk TD:

  ✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
  ✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
  ✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
  ✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
  ✅ Wij komen snel!
  ✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
  ✅ Bieden betaalbare tarieven!
  ✅ Zijn transparant over de tarieven.

  Waarom kiezen voor Van Dijk TD?

  Onze zekerheden!

  We zijn snel!

  Bieden eerlijke tarieven!

  Wij bieden garantie!

  Wij repareren bijna alles!

  Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
  Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

  Stuur ons een appje!

  × Stuur ons een Whatsappje!