Wasmachine reparatie Breda

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw reparatie!
  Wasmachine reparatie Breda nodig?

  Als u op zoek bent naar een betrouwbare partij voor uw wasmachine reparatie Breda, bent u aan het juiste adres bij Van Dijk Technische Dienst. Van Dijk TD is dé witgoedreparatiespecialist van Breda en omstreken! Wij beschikken over een jarenlange ervaring met witgoedreparaties en werken uitsluitend met betrouwbare monteurs. De monteur van VanDijkTD komt graag bij u langs voor uw wasmachine reparatie Breda. Wij repareren (bijna) alle merken witgoed (AEG, Ariston, ASKO, ATAG, Bauknecht, Beko, Miele, Bosch, Samsung, Siemens, ETNA, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool), maar mocht uw merk er niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op.

  Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
  AEG, ASKO, ATAG, Beko, Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

  Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

  Wasmachine reparatie Breda: snel opgelost!

  Het is buitengewoon vervelend als uw wasmachine kapot is gegaan. Meld de storing bij ons en omschrijf deze zo duidelijk mogelijk, zodat de monteur vooraf een goede inschatting kan maken wat er komt kijken bij uw wasmachine reparatie Breda. Vervolgens maken we een afspraak voor de wasmachine reparatie Breda. Bij zijn bezoek begint de monteur met het onderzoeken van de klacht, om u daarna te vertellen wat zijn bevindingen zijn en hoe hij dit denkt op te lossen. Na zijn prijsopgave voor de uit te voeren machinereparatie, beslist u zelf of u de reparatie uit laat voeren. Als u besluit de machinereparatie niet uit te laten voeren, bent u Van Dijk TD slechts de onderzoekskosten verschuldigd. Als u besluit de wasmachine reparatie Breda wél uit te laten voeren, gaat de monteur aan het werk, volgens een all-in uurtarief van €65,- (inclusief BTW en inclusief 15 minuten reparatie en arbeid en exclusief onderdelen). In het geval de afspraak langer dan een kwartier duurt, betaalt u slechts €24,50,- per extra kwartier, maar meestal zal onze monteur de wasmachine reparatie binnen 15 tot 30 minuten al klaar hebben.

  Wasmachine reparatie Breda met garantie!

  De wasmachine reparatie Breda door Van Dijk Technische dienst wordt uitgevoerd met enkel nieuwe onderdelen en u ontvangt van ons een garantie op de gemaakte reparatie. Wij voorzien u van advies om defecten te voorkomen, om de levensduur van uw machine te verlengen. Van Dijk Technische Dienst werkt met vaste, transparante tarieven (te voldoen per pin of contant) en garandeert een uitstekende service. Natuurlijk is onze wasmachine reparateur betrouwbaar en heeft hij een jarenlange ervaring met het repareren van witgoed. Het is mogelijk om snel een afspraak te maken voor de reparatie, we bieden betaalbare tarieven en we repareren bijna alle apparaten: wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten en vriezers van alle bekende merken en meer. Via de mail (info@vandijktd.nl) kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een storing melden of een afspraak maken. Onze telefonische klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 18.00 uur te bereiken (06- 22178559).

  Dit zijn de zekerheden van Van Dijk TD:

  ✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
  ✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
  ✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
  ✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
  ✅ Wij komen snel!
  ✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
  ✅ Bieden betaalbare tarieven!
  ✅ Zijn transparant over de tarieven.

  Waarom kiezen voor Van Dijk TD?

  Onze zekerheden!

  We zijn snel!

  Bieden eerlijke tarieven!

  Wij bieden garantie!

  Wij repareren bijna alles!

  Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
  Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

  Stuur ons een appje!

  × Stuur ons een Whatsappje!