De witgoed reparatie specialist van Brabant!

Wasmachine monteur Breda

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw reparatie!
  Wasmachine monteur Breda nodig?

  Als u op zoek bent naar een betrouwbare wasmachine monteur Breda, bent u bij Van Dijk Technische Dienst aan het juiste adres. Van Dijk TD is dé witgoedreparatiespecialist van Brabant! Wij werken met betrouwbare monteurs en beschikken over jarenlange ervaring met witgoedreparaties. De wasmachine monteur Breda van VanDijkTD komt graag bij u langs om u van dienst te zijn. Wij repareren (bijna) alle soorten en merken witgoed: AEG, ASKO, ATAG, Bauknecht, Beko, Miele, Bosch,  Samsung, Siemens, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool. Als uw merk er niet tussen staat, aarzel dan niet en bel ons direct.

  Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
  AEG, ASKO, ATAG, Beko, Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

  Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

  Betaalbare tarieven voor wasmachine monteur Breda

  Het is vervelend als uw wasmachine defect is. Meld de storing bij ons en de wasmachine monteur Breda zal u vragen de klacht goed te omschrijven. Zo kan hij vooraf een goede inschatting maken van de te verrichten werkzaamheden. Vervolgens maken we een afspraak met u wanneer de wasmachine monteur Breda bij u langs kan komen voor de wasmachinereparatie. Bij zijn bezoek begint de monteur met het bekijken van de machine en het onderzoeken van de klacht. De monteur zal u vervolgens vertellen wat zijn bevindingen zijn en hoe dit volgens hem op te lossen is. De monteur zal een prijsopgave geven van de uit te voeren machinereparatie, waarna u zelf beslist of u de reparatie uit laat voeren of niet. Als u besluit de machinereparatie uit te laten voeren, gaat de wasmachine monteur Breda aan het werk en als u besluit de machinereparatie niet uit te laten voeren, betaalt u enkel de onderzoekskosten die de monteur tot dan toe heeft gemaakt. Onze wasmachine monteur werkt met een all-in tarief van €65,- en dit is inclusief 15 minuten reparatie en arbeid en exclusief onderdelen. Onze tarieven zijn allemaal inclusief BTW. In het geval dat de afspraak langer dan 15 minuten duurt, betaalt u slechts €24,50 per extra 15 minuten. In de meeste gevallen is onze monteur binnen 15 tot 30 minuten al klaar. De onderdeelprijzen zijn merk- en productafhankelijk.

  Garantie op de uitgevoerde reparatie werkzaamheden!

  De wasmachine monteur Breda van Van Dijk Technische dienst repareert alleen met nieuwe onderdelen en u ontvangt garantie op de reparatie. Wij geven u advies om defecten te voorkomen, zodat u langer met uw machine doet. Bij ons kunt u pinnen of contant afrekenen. Van Dijk Technische Dienst werkt met vaste, transparante tarieven en garandeert een uitstekende service. Onze reparateur is betrouwbaar, met jarenlange ervaring met het repareren van witgoed. Het is mogelijk op korte termijn een afspraak te maken, we bieden betaalbare tarieven en we repareren bijna alle apparaten. Een storing melden of een afspraak maken kan 24 uur per dag, 7 dagen per week via e-mail (info@vandijktd.nl). Onze telefonische klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 18.00 uur te bereiken (+31 (0) 6 22178559).

  Dit zijn de zekerheden van Van Dijk TD:

  ✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
  ✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
  ✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
  ✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
  ✅ Wij komen snel!
  ✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
  ✅ Bieden betaalbare tarieven!
  ✅ Zijn transparant over de tarieven.

  Waarom kiezen voor Van Dijk TD?

  Onze zekerheden!

  We zijn snel!

  Bieden eerlijke tarieven!

  Wij bieden garantie!

  Wij repareren bijna alles!

  Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
  Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

  Stuur ons een appje!

  × Stuur ons een Whatsappje!