De witgoed reparatie specialist van Brabant!

Vaatwasser reparatie Breda

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw reparatie!
  Vaatwasser reparatie Breda nodig?

  Als u een betrouwbare partij zoekt voor uw vaatwasser reparatie Breda, dan bent u absoluut aan het juiste adres bij Van Dijk Technische Dienst. Van Dijk TD is dé witgoedreparatiespecialist van heel Brabant, met jarenlange ervaring met witgoedreparaties. Wij werken uitsluitend met betrouwbare monteurs, die graag bij u langs zullen komen om hun diensten te verlenen bij uw vaatwasser reparatie Breda. Wij repareren (bijna) alle bekende merken witgoed, maar als u twijfelt neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-22178559.

  Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
  AEG, ASKO, ATAG, Beko, Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

  Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

  Vaatwasser reparatie Breda: snel opgelost!

  Het is buitengewoon vervelend als uw vaatwasser kapot gaat en u de vaat handmatig moet wassen.. Meld de storing daarom snel bij Van Dijk TD en omschrijf de storing zo duidelijk mogelijk, zodat de monteur vooraf een goede inschatting kan maken wat er komt kijken bij uw vaatwasser reparatie Breda. Vervolgens maken we een afspraak wanneer onze reparateur langs kan komen voor de vaatwasser reparatie Breda. Bij zijn bezoek zal hij beginnen met het onderzoeken van de klacht, om u dan te vertellen wat hij gevonden heeft en hoe hij het op zal gaan lossen. Hij zal een prijsopgave doen voor de uit te voeren reparatiekosten en dan is het aan u te beslissen of u de reparatie uit wilt laat voeren. Als u besluit de machinereparatie niet uit te laten voeren, bent u ons alleen de kosten voor het onderzoek verschuldigd. Als u besluit de vaatwasser reparatie Breda wél uit te laten voeren door Van Dijk TD, gaat de monteur aan het werk en hij hanteert een all-in tarief van €65,-. Dit uurtarief is inclusief BTW en inclusief 15 minuten reparatie en arbeid en exclusief onderdelen (de onderdeelprijzen zijn merk- en productafhankelijk). Wanneer de reparatie zelf langer dan een kwartier duurt, betaalt u €24,50 per extra kwartier, maar meestal zal onze monteur de vaatwasser reparatie binnen 15 tot 30 minuten afgerond hebben.

  Vaatwasser reparatie Breda met garantie!

  De vaatwasser reparatie Breda door Van Dijk Technische dienst wordt gedaan door ervaren monteurs met enkel nieuwe onderdelen, waarbij u van ons een garantie ontvangt op de reparatie. Wij voorzien u van advies om de levensduur van uw machine te verlengen en hoe u defecten in de toekomst kunt proberen te voorkomen. Van Dijk Technische Dienst werkt met transparante tarieven die u ter plekke kunt voldoen per pin of contant. Ons bedrijf garandeert een uitstekende service. Het is mogelijk om op korte termijn een afspraak te maken voor de reparatie. Wij bieden betaalbare tarieven en we repareren bijna alle apparaten: wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, vriezers en koelkasten van alle bekende merken en meer. Via de mail (info@vandijktd.nl) kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een storing melden of een afspraak maken voor een bezoek van een monteur. Of bel ons van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 18.00 uur: 06- 22178559.

  Dit zijn de zekerheden van Van Dijk TD:

  ✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
  ✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
  ✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
  ✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
  ✅ Wij komen snel!
  ✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
  ✅ Bieden betaalbare tarieven!
  ✅ Zijn transparant over de tarieven.

  Waarom kiezen voor Van Dijk TD?

  Onze zekerheden!

  We zijn snel!

  Bieden eerlijke tarieven!

  Wij bieden garantie!

  Wij repareren bijna alles!

  Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
  Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

  Stuur ons een appje!

  × Stuur ons een Whatsappje!