Koelkast reparatie Breda

U kunt gemakkelijk een storing melden met ons formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Plan uw reparatie!
  Koelkast reparatie Breda nodig?

  Een koelkast reparatie Breda nodig? Uw koelkast is kapot en u wilt dat dit wordt opgelost voordat uw etenswaren gaan bederven. Voor uw koelkast reparatie Breda bent u bij Van Dijk TD uit Breda aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in witgoed reparaties in de regio Breda. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel alle apparaten repareren. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als uw koelkast is uitgevallen en daarom zullen wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij kunnen bijna alle apparaten van de volgende merken repareren: AEG, Ariston, ASKO, ATAG, Bauknecht, Bosch, Electronics, ETNA, Indesit, LG, Miele, Pelgrim, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Staat uw merk er niet tussen dan kunt u ons altijd bellen. Zodra u een storing of defect merkt dan meldt u dit direct bij ons. Omschrijf de klacht zo goed mogelijk zodat de monteur een inschatting kan maken van de reparatiewerkzaamheden. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken. Wij komen snel!

  Wij repareren (bijna) alle apparaten van de merken:
  AEG, ASKO, ATAG, Beko, Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, ETNA, Ariston, Indesit, LG, Electronics, Pelgrim, Zanussi, Whirlpool.

  Wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

  Betaalbare tarieven voor uw koelkast reparatie Breda

  Op zoek naar een specialist voor uw koelkast reparatie Breda? Als u bij ons een storing meldt dan maken wij een afspraak wanneer de monteur bij u langs kan komen. De monteur onderzoekt uw koelkast en vertelt u wat zijn bevindingen zijn en hoe hij dit denkt op te kunnen lossen. Hij geeft u ook een prijsopgave en u besluit of dat u de reparatie uit wilt laten voeren. Wij bieden betaalbare tarieven en zijn daar transparant over. Als u de reparatie niet uit wilt laten voeren dan betaalt u de onderzoekskosten. Als u besluit om uw koelkast te laten repareren dan gaat onze monteur graag voor u aan de slag. Al onze monteurs hebben ruime ervaring met koelkast reparatie Breda. U kunt betalen door te pinnen of contant af te rekenen.

  Garantie bij koelkast reparatie Breda

  Wij repareren alleen met nieuwe onderdelen en u krijgt drie maanden garantie op de reparatie die wij hebben uitgevoerd. Als dezelfde storing met dezelfde klacht binnen deze periode terugkeert dan lossen wij dat gratis op. Als blijkt dat de klacht een andere oorzaak heeft dan kunt u opnieuw beslissen om een reparatie uit te laten voeren. Als onze monteur langskomt dan krijgt u van hem ook advies hoe u defecten kunt voorkomen. Heeft u direct hulp nodig? U kunt een appje sturen naar 0622178559 en wij plannen direct uw reparatie in. Wij repareren alle soorten en merken witgoed zoals wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten, ovens en vriezers. Heeft u hulp nodig met een apparaat? Bel ons en wij plannen direct een afspraak in!

  Dit zijn de zekerheden van Van Dijk TD:

  ✅ Wij repareren met alleen nieuwe onderdelen!
  ✅ Wij bieden garantie op onze reparaties!
  ✅ Wij geven advies om defecten te voorkomen!
  ✅ U kunt pinnen of contant afrekenen.
  ✅ Wij komen snel!
  ✅ Wij reparareren bijna alle apparaten!
  ✅ Bieden betaalbare tarieven!
  ✅ Zijn transparant over de tarieven.

  Waarom kiezen voor Van Dijk TD?

  Onze zekerheden!

  We zijn snel!

  Bieden eerlijke tarieven!

  Wij bieden garantie!

  Wij repareren bijna alles!

  Direct hulp nodig? Plan direct uw reparatie!
  Een kapotte wasmachine, vaatwasser of koelkast?

  Stuur ons een appje!

  × Stuur ons een Whatsappje!